Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Büyük Mahkeme Başladı
Alt 14.02.2012, 15:53   #21
ardahanlı
Acemi Yiğido

ardahanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 527 ardahanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Büyük Mahkeme Başladı

Arkadaşlar yapmayın lütfen böyle provakatif kişilerle polemiğe girip sizde hakaretvari sözler sarfetmeyin.

Bir defa yargıda devam eden bila davalarla ilgili yorum bile yapmak suçtur. Örneğin bendeniz yargılanıyorum, beni suçlu olduğumu ikrar eden/ ler esastan suçla yargılanabilir. Bu sebeple burada kendinizide hakaret ve insan hakları ihlali suçun sevkedenlere mahal vermeyin.

Ben iddianamenin 410 sayfasınıda bizzatihi okudum. Bu kadar gerisini benden duyamazsınız. En fazla inşallah aklanırlar'dan başka bir şey söyleyemem. Aksi halde yorum yapmak yargıyı etkileme suçunu doğurur. Doğrusuda budur. Bakmayın siz 8 aydır basın ve yayın organlarında bu konuda kendini savcı,hakim yada avukat zannedip ahkam kesenlere. Aslına bakarsanız bunlarla ilgili yasal cezai işlem yapılması gerekiyor.

Diğer taraftan foruma ilk girdiğimde yazdığım gibi bende fenerbahçeliyim vede ardahanlıyım. Ama bazı arkadaşlar o art niyetli provokatif kişiyle herksi aynı kefeye koyun hakaretvari açıklamalar yapmamalılar. Nede olsa biz doğuluyuz, dğulular merttir ve asla arkdan vurmaz.

Saygılarımla........
ardahanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ardahanlı'a Teşekkür Ediyor...