Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Büyük Mahkeme Başladı
Alt 15.02.2012, 10:48   #33
ünisivas
Yiğido

186 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 545 ünisivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Büyük Mahkeme Başladı

Alıntı:
KaNgAlLıYiGiDoO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Simdi yazicam diyeceksinizki belli konularda yaziyosun.
Mecnun baskan ne olursa olsun bana gore Aziz Yildirimdan milyarlarca kat degerli bir insan. Birakin kapinin onune taraftar gitmesini yav durusmaya su andaki takimi yoneten yoneticilerden bir tanesi gitmezmi. Gitmediler...
Demek ki baskanin bu duruma dusmesini firsat olarak gorenler var. Benim gibi elestiri yapanlara sert cikiyordunuz. Simdi mecnun baskanin bu zor gununde yaninda olmayan bu yonetim denen musvettelere ne diyeceksiniz.
Ali Koc gibi turkiyenin 1 numarali ailesinin cocugu aziz yildiRim gibi bir adamin pesinden kosuyoda bu sivasta ki kendini bilmez yonetim boylesi bir gunde baskanin yaninda olmuyor...
(dunki mahkeme kapisinda sadece 6 tane taraftar varmis yerel kanallarda soylendi.............)
sonuna kadar katılıyorum sana çok güzel yazmışsın emeğine sağlık. SİVAS halkı olarak bizler tutkun insanlar değiliz. her zaman birbirimizin açığı arayan insanlarız. en basit örnek wereyim SİVASLI bi sürü bürokrat milletvekili iş adamı felan filan war bunların hangisinde bişey gördük. biri düşmüşmü wurun arkadaş düşene sizler de wurun böyle bi anlayışımız war. neyse böyle gelmiş böyle gider tatlı canını hiç boşa sıkma . ALLAH gönlüne göre wersin .
ünisivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ünisivas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...