15.02.2012, 12:39
|
|
Gast
|
Cevap: Büyük Mahkeme Başladı
Alıntı:
KaNgAlLıYiGiDoO Nickli Üyeden Alıntı
Simdi yazicam diyeceksinizki belli konularda yaziyosun.
Mecnun baskan ne olursa olsun bana gore Aziz Yildirimdan milyarlarca kat degerli bir insan. Birakin kapinin onune taraftar gitmesini yav durusmaya su andaki takimi yoneten yoneticilerden bir tanesi gitmezmi. Gitmediler...
Demek ki baskanin bu duruma dusmesini firsat olarak gorenler var. Benim gibi elestiri yapanlara sert cikiyordunuz. Simdi mecnun baskanin bu zor gununde yaninda olmayan bu yonetim denen musvettelere ne diyeceksiniz.
Ali Koc gibi turkiyenin 1 numarali ailesinin cocugu aziz yildiRim gibi bir adamin pesinden kosuyoda bu sivasta ki kendini bilmez yonetim boylesi bir gunde baskanin yaninda olmuyor...
(dunki mahkeme kapisinda sadece 6 tane taraftar varmis yerel kanallarda soylendi.............)
|
İstihbaratınız kuvvetli Kangallıyiğidom...
Ne söylenebilirki, akşam tv'lerde de gördük, parmakla sayılacak kadar az sayıda özverili taraftarımız kendilerince boy gösterdi. Başarılı da olduklarına inanıyorum. Kaşkolleri ile Sivassporun adını da duyurmaya çalıştı.
Yönetim kadrosundan giden olmadı ise, çok yazık demekten başka birşey söylenemez.
Bir spor proğramcısı ile görüşürken, "Sivaspor yönetimi neden sessiz, TFF de genel kurul oldu akabinde ne açıklama ne bilgilendirme ne ses ne soluk, kulüpler birliğinde yaşanılanları kamuoyuna bilgilendirme desen o da yok, stad projesi ihale aşamasına geldi memnunlar mı? değiller mi? yine ses yok, kulübün basın sözcüsü var mı? yok mu? henüz bilen yok......" dediğimde çok haklı olduğumu söyleyerek "soruyoruz cevap alamıyoruz" dediğinde ise...
Kısaca yönetim var mı? yok mu? belli değil gibi...
|
|
|