Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Büyük Mahkeme Başladı
Alt 15.02.2012, 14:27   #46
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1616 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Büyük Mahkeme Başladı

Alıntı:
KaNgAlLıYiGiDoO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Salim abi sivas'ta 3 bilemedin 4 gazete var haberine guvenebilecegin onlarda yok boyle bisey. Benim dile getirmek istedigim fenerbahce yonetimi otobusle gidiyor. Ve bu giden adamlarin cogu Aziz yildirimdan bir iki uc dort bes gomlek ustun adamlar. Derler ya kelli felli adamlar diye. Durum boyleyken eger sivasspor adina tasseten ordaysa milyarlarca kere yaziklar olsun bizlere...
Bilmem anlata bildimmi abi?
Mecnun baskanin yaninda olmak icin yonetim tam kadro orda olmaliydi. Bu birlikteligi gosterip bugun tv lerde kimler mahkemede yerini aldi denildiginde Sivasspor yonetimininde adi gecmeli govde gosterisi yapilmaliydi. Deplasmanlara ozel ucak kaldiranlar 20 tane bilet alip bir tane minibus tutup onune sivasspor yonetimi yazdirip silivriye gidemezmiydi. Salim abicim...
Giderlerdi gitmeleride gerekirdi ama tamamı niye neden gitmedi bunu bende anlayamadım.En azından ilk gün yönetim tam kadro orada olsaydı oda olurdu diyeceğim ama malesef.FB yönetimi dün tam kadro gitmişlerdi bugün iki yönetici gitmiş,Biz bunu yapmadık veya yapmadıysak buda bizim büyük eksikliğimiz demektir..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...