Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Büyük Mahkeme Başladı
Alt 15.02.2012, 20:28   #56
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1471 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Büyük Mahkeme Başladı

Alıntı:
eneskeskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bir Sivaslı ve Fenerbahçeli olarak hem Sivasspor'un hem de Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanıyorum ancak ikisinin de ceza alacağına inanmıyorum ama umarım Mecnun Odyakmaz ve Aziz Yıldırım gibi karanlık işlerle uğraşan insanlar futboldan ömür boyu elini eteğini çeker de biz de kurtuluruz onlardan... Doğru işler yapan ve hak ettiğinden fazlasında gözü olmayan insanlarla başarılı olmak daha güzel, Sivasspor'a da bu yakışır zaten...
Derler ya hani her memleketin içinde iyiside var kötüsüde. Belki sen kötü bir insan olmayabilirsin ama içimizdeki cılk yumurtasın. Bir insan hem sağcı hemde solcu olmaz. Tamam düşüncene saygılıyız, bak burada bir tane ardahanlı kardeşimiz bir tanede Bursalımız var... Ben onları görünce senden adeta utanıyorum. Mahkeme kurmuşsun, kirletmişsin sonrada Sivasspora yakışanı HAK ilan etmişsin. Yani kendi içinde tezatlara girmişsin. Sana burda bir çok arkadaş yazıklar olsun demiş, yada demeye getirmiş. Peki kaç defa Sivasta maça gittin, Kaç defa deplasmana gittin HEM SİVASLI HEM FENERLİ KARDEŞİM... Peki Fenerin maçına kaç defa gittin. 100=100 ettimi o zaman hem Sivaslısın hemde Fenerli... Yok sen en çok Fenerin maçına gittiysen sen SİVASLI değilsin. Arkadaşın biri ne demiş. Sivassporlu olunmaz Sivassporlu doğulur. Belki özünde doğru bir kelime ama bu sana layık bir şey değil. Belki Sivaslı doğmuşsun ama Sivassporlu olmamışsın. Haa b u arada bende Tam Sivaslı değilim, orda da doğmadım ama Kralından da daha Kral Sivassporluyum. Haa Fenerbahçeyi severmisin diye sorarsan, Cevabım EVET olurdu. Ama senin gibi sevmiyorum Feneri. Belki hatırlamazsın Sivasın tozlu sahalarında bir çok Sivaslının 3 mahalle takımını tuttuğu yıllarda Sivasın davetine tek icap edip sezon açılış maçına geldiği için severim Feneri. Eğer o yıl Galatasaray gelseydi onu severdim, yada Beşiktaş gelseydi onu... Ama sen Hem Fenerlisin Hem Sivaslı...

HADİ ORRRDDAAANNN.....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...