Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Derler ya hani her memleketin içinde iyiside var kötüsüde. Belki sen kötü bir insan olmayabilirsin ama içimizdeki cılk yumurtasın. Bir insan hem sağcı hemde solcu olmaz. Tamam düşüncene saygılıyız, bak burada bir tane ardahanlı kardeşimiz bir tanede Bursalımız var... Ben onları görünce senden adeta utanıyorum. Mahkeme kurmuşsun, kirletmişsin sonrada Sivasspora yakışanı HAK ilan etmişsin. Yani kendi içinde tezatlara girmişsin. Sana burda bir çok arkadaş yazıklar olsun demiş, yada demeye getirmiş. Peki kaç defa Sivasta maça gittin, Kaç defa deplasmana gittin HEM SİVASLI HEM FENERLİ KARDEŞİM... Peki Fenerin maçına kaç defa gittin. 100=100 ettimi o zaman hem Sivaslısın hemde Fenerli... Yok sen en çok Fenerin maçına gittiysen sen SİVASLI değilsin. Arkadaşın biri ne demiş. Sivassporlu olunmaz Sivassporlu doğulur. Belki özünde doğru bir kelime ama bu sana layık bir şey değil. Belki Sivaslı doğmuşsun ama Sivassporlu olmamışsın. Haa b u arada bende Tam Sivaslı değilim, orda da doğmadım ama Kralından da daha Kral Sivassporluyum. Haa Fenerbahçeyi severmisin diye sorarsan, Cevabım EVET olurdu. Ama senin gibi sevmiyorum Feneri. Belki hatırlamazsın Sivasın tozlu sahalarında bir çok Sivaslının 3 mahalle takımını tuttuğu yıllarda Sivasın davetine tek icap edip sezon açılış maçına geldiği için severim Feneri. Eğer o yıl Galatasaray gelseydi onu severdim, yada Beşiktaş gelseydi onu... Ama sen Hem Fenerlisin Hem Sivaslı...
HADİ ORRRDDAAANNN.....
|
Hayatımda Fenerbahçe'nin maçına hiç gitmedim, 5 yaşımdan bu yana Sivasspor'un belki yüzlerce maçına gittim, ve her seferinde Sivaslı ve Sivasspor'lu olmaktan gurur duydum ve bundan hiç vazgeçmedim. Şimdi ise sizin gibi insanların beni sadece düşündüklerimi söylememden ötürü yargılıyor, aşağılıyor olması beni üzdü. Demekki bu forum ve siz Sivasspor taraftarları (!) yeterince demokratik ve açık görüşlü değilsiniz, karşı çıkan, eleştiren insanlara hoşgörüyle yaklaşamıyor kabullenemiyorsunuz. Aykırı şeyler söyleyenleri provakatör ilan edip dışlıyorsunuz, hakaretler yağdırıyor aşağılıyorsunuz.
Madem gerçekten Sivaslısınız (!) düşündüklerinizi özgürce açıklayın ama aynısını yapanlara da saygı duyun, en azından hakaret etmeyin.
Forumunuzda kalıp görüşlerimi yazmaya ve nasıl tepkiler alırsam alayım sakin kalıp Sivaslı olana yakışan şekilde davranmaya devam edeceğim; ama aynısını siz Sivaslılardan da bekliyorum...