Alıntı:
eneskeskin Nickli Üyeden Alıntı
Hayatımda Fenerbahçe'nin maçına hiç gitmedim, 5 yaşımdan bu yana Sivasspor'un belki yüzlerce maçına gittim, ve her seferinde Sivaslı ve Sivasspor'lu olmaktan gurur duydum ve bundan hiç vazgeçmedim. Şimdi ise sizin gibi insanların beni sadece düşündüklerimi söylememden ötürü yargılıyor, aşağılıyor olması beni üzdü. Demekki bu forum ve siz Sivasspor taraftarları (!) yeterince demokratik ve açık görüşlü değilsiniz, karşı çıkan, eleştiren insanlara hoşgörüyle yaklaşamıyor kabullenemiyorsunuz. Aykırı şeyler söyleyenleri provakatör ilan edip dışlıyorsunuz, hakaretler yağdırıyor aşağılıyorsunuz.
Madem gerçekten Sivaslısınız (!) düşündüklerinizi özgürce açıklayın ama aynısını yapanlara da saygı duyun, en azından hakaret etmeyin.
Forumunuzda kalıp görüşlerimi yazmaya ve nasıl tepkiler alırsam alayım sakin kalıp Sivaslı olana yakışan şekilde davranmaya devam edeceğim; ama aynısını siz Sivaslılardan da bekliyorum...
|
Peki sen neden bu kadar tahammülsüzsün. Bu kadar insan seni eleştirirken mi kötü olunuyor. İyi okumadan paste etmek değil, içinde sana karşı hakaret varmı yokmu orayı editleyip paste etmen daha doğru olurdu. Peki 5 yaşından beri Sivassporlusun da neden Fenerbahçeli olduğunu üstüne basa basa söylüyorsun. Peki aynı yazıları Trabzon sayfasında yazsan sana karşı gelen (-ki eminim buradan daha ağır ithamlar hatta küfürler) söylemlere karşı nasıl bir kalkan oluşturacaktın kendinde...
Bak kardeşim işte Sivassporluluk budur işte. Tenzih etmiyoruz afaroz etmiyoruz, kendimizce!!! doğruları konuşmaya çalışıyoruz. Doğrudur ortada birşeyler dönmüş, ama bizi ilgilendirmiş ama ilgilendirmemiş. Ama senin FENERİN!!! ile benim takımıda geçmiş bu işlerde. Kaldıki aklanma yada karalanma olmadan süreç devam ederken, ve haliyle taraftarın içi yanarken senin buraya gelip bu söylemleri dile getirmen haliyle bizlere insan psikolojisi olarak bir tepki hakkı doğuruyor. Bununda bilincinde olmadığını düşünüyorum. Yine diyorum bu söylemleri sen Sivas sayfaları haricinde etmiş olsaydın sana sayılacak kelamların ne dozajda olacağını belki sen tahmin edemezsin ama ben tahmin ediyorum. Onun için sen eleştiriyorsan seni eleştirenlere karşıda tahammülkar olmanı tavsiye ediyorum.
En son olarak Hadi oradan söylemimde klişelenmiş rahmetli bir Siyaset büyüğümüzün lafıdır!! bu da zoruna gitmez inşallah...
Selametle, Değerli Sivaslı Fenerbahçeli kardeşimiz...