Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Zara zirveye koşuyor...
Alt 16.02.2012, 13:10   #13
mm1970
Acemi Yiğido

61 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 mm1970 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Zara zirveye koşuyor...

Alıntı:
ec58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zaranın lider bitirmesi zor, Özel idare maçlarında kaybettiği 5 puan aradaki farkı kapatmasını imkansız hale geliyor. 1. olanda direkt çıkmıyor zaten.
13 gruptan 13 birinci,
İkincilerin aralarında yapacağı maçlar sonunda belirlenecek 5 takımla sayı 18 tamamlanacak.

9 eşleşmenin galipleri yani 9 takım 3. lige çıkacak;

Yani zara 2. olursa önce 13 ikinci arasında ilk 5 e girmeye çalışacak. Başarırsa 13 1. den biriyle eşleşip son maça çıkacak. Onuda yenerse 3. Ligde..

İkinciler arasında puan ortalaması en iyilerden olduğundan muhtemelen tek maç oynayıp 18 e girebilir.

Sonuç olarak lig bittikten sonra 2 maç alırsa 3. Lige çıkar.
il özel idare çorumdan puan alması lazım..alırsa zaranın liderlik şansı var bide çorum aksarayla oynayacak ligte herşey olabilir.ama ben diyorumki il özel idare çorumdan 5 yer ahada buraya yazın..ilk yarıdaki maç için bir şey demiyorum ama ikinci maçta şehrimize hainlik yaptı bu il özel idare takımı..onlar zaten ellerindeki topçuları satarak amaçlarının 3 lig olmadığını balda devam edeceklerinin sinyalini verdiler ama il özel idareye yazıklar olsun başkada bir şey demiyorum..ligtede aslanlar gibi mücadele eden zara belediye sporu cani gönülden kutluyorum inşallah lider çıkarlar
mm1970 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla