Alıntı:
duman58 Nickli Üyeden Alıntı
Sayin RIZA HOCAM seni bu takimin basinda her zaman ve her sekilde gormek isteyen birisi olarak soyluyorum ki iki sene kume dusmeye oynayan bir takimi aldin ve suanda ilk 4'e oynayan bir takim haline getirdin ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ama sadece bu mac icin soyluyorum eneramo bu macta 90 dakika ne gibi bir guzel hareket yaptida sen onu basindan sonuna kadar oyunda tuttun ve hele o kamil-faty degisikligini canimiz cigerimiz herseyimiz SIVASSPOR'muz 4-2 yenilirken ne amacla yaptin HOCAM sana sunu soylemeliyimki ben sahsim adina senin yaptigin herseyden memnunum ama oyuncu degisiklerini hic bir macta anlamadim anlayamiyorum ozur dilerim ama ya sende yada yardimci antronerlerinde bir sorun var maci kesinlikle okuyamiyorsunuz.
|
gardas iyi demissin has demissinde bizdeki kadro belli denize dusen yilana sarilir degilmi sende riza hocanin yerinde olsan aynisini yapardin umut dunyasi riza ne yapsin elindeki kadroyla ancak bu kadar kimse suc bulmasin adama kamil simardi iyce suyu isindi i.....nenin bana kalirsa hoca yapilabilecek en guzel seyi yapti tabi bu benim gorusum