Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Zara'da Kocabeyli dönem
Alt 26.02.2012, 11:39   #7
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Zara'da Kocabeyli dönem

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eğer zara 3.lige çıkamazsa bunun tek sorumlusu Özel idare başkanı Mahmut kayhan'dır. O adamı az çok tanıyorum tam bir cambaz. Onun için sivas futbolu önemli değil,önemli olan egorlarının tatmin olması. Zara'nın tam 5 puanını özel idare aldı,
Karşılaşmayı fırtınalı bir günde izleyenlerdenim. o karşılaşma da sahada Mahmut Kayhan beyi göremedim Özel idarenin O müsabakada yapılan mücadeleden şu anda eser yok. Bu da çeşitli dedikodulara yol açıyor. Yazık, ya aynı mücadeleni devam ettir ya da o maçlık için tüm enerjini ortaya koymanınzın özel bir sebebi mi var dı? Bunların hepsi soru işareti. BAL liginden tekrar amatöre dönmesinden üzüntü duyarız, ama "kendim ettim kendim buldum" olursa saygı duyarız.

Mustafa Kocabey kardeşimizin de azminden dolayı tebrik ediyorum. Geçen sene Tokatsporda iken eski takımlarındna Balıkesirsporla yapılan karşılşamada ayağını kırmış, yaşına aldırış etmeden yeniden çalışarak kısa zamanda iyileşip Tepecikspora transfer olmuştu. Metin Oktay'ın övgü ile bahsettiği bir futbolcudur. Zara'ya ve Sivasımız futbol camiasına hayırlı olsun. Başarılar.