Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 26.02.2012, 17:05   #17
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Özellikle maçın ilk yarısı çok zevkli ve çekişmeli geçti.Sivasspor karşısında çok istekli ve dinç bir takım buldu.Adamlar takıt takır oynadı ve defansımızı çok zorladı.Böyle hızlı bir rakip takımı uzun zamandır görmemiştim.Ama Sivasspor gerçeğini hiçbir zaman inkar etmemek lazım.Dolayısıyla Sivasspor futbolun 90 dk olduğunu ve büyük bir takım olduğunu birkez daha göstermiş oldu.
Maçın en iyisi kimdi : ?
Pedriel,Erman ve Eneramo'nun yokluğunda üstüne düşen görevi fazlasıyla yaptı.Navratil,Rıza hoca'nın isteği üzerine yeni mevkiinde elinden geleni yaptı ve bir de gol attı.Hemde maç bitti dediğimiz anda.Maçın adamı Navratil.

Maçın en kötüsü kimdi : ?
Grosicki,bu takımın genel olarak en iyi futbolcusu bana göre.Son zamanlarda istediğimiz performansı gösteremiyor ama ölüsü bile bu takıma çok faydalı.2.goldeki asistini de es geçmemek lazım.Bana göre Cihan bu maçta yoktu.Alıştığımız Cihan olsa sonuca bile etki ederdi.

Maçın Kader Anı :
Sivasspor bittiği yerde başlar sözü 90.dakikada birkez daha ispatlandı.3.golün habercisi 9 kişi kalmamıza rağmen son 10 dakikada yaptığımız müthiş baskıydı.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?
Rıza Hoca,Cihan'ı daha erken oyundan almalıydı.Cihan resmen kayıpları oynadı.Pedriel'e genel olarak gösteremediğimiz sabrı Rıza Hoca gösterdiği için bu maçta meyvesini topladı.Ama Pedriel alternatif bir forvettir.

Takım yenilse de önemli değil.Yeterki son ana kadar mücadeleci olalım.Emeğin karşılığını bu ve buna benzer maçlarda (ör:Eskişehir maçı) görmüş olduk.Tabi top da bizi sevdiği sürece.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KIZILCAN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...