Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Ben Bursasporluyum ve formda skor tahmin yarışma bölümünde Bursanın bir çok maçına mağlup olacağı skor yazdım.Şimdi ben Bursasporlu değilmiyim takımıma inanmıyormuyum..Yapmayın lütfen tahminde bulunmakla inanmak arasında çok büyük farklar war...ts zerre kadar sewmem Sivasta Bursadan sonra en sewdiğim takımdır..Ama benım tahminim de ts nin Sivası yeneceği yönünde..Çok farklı konular bunlar..Şu şartlarda Barcelona-Sivasspor maçı olsa nasıl bir tahminde bulunursun..? Sivasspora inandığını desteklediğini tahmin edebiliyorum ama bu maçı sivas değil Barca alır kardeşim.....
|
Oncelikle yorumunuza saygi duyarim,her kesin bir fikri vardir.Lakin ben yorumumda,trabzonla oynuyoruz,barca ile degil diyorum,yani barca olsa sivas yenilir diye yorumlayanlari anlayacagim. t.s. alir diyorsunuz ama bir gerekce yazmamisiniz.Hatirlarsaniz B.j.k yi yenen M.I.Y na 5 cekmistik. Benim fikrim t.s. nin ustunlugu yok vede yenemedigimiz bir takim degil.Hakli oldugunuz tek yorum evet biraz duygusal olarakda sivasin yenecegine inaniyorum.Mantigimda onu diyor.