Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2012-2013 Transfer Sezonu için Önerileriniz
Alt 14.03.2012, 08:08   #29
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: 2012-2013 Transfer Sezonu için Önerileriniz

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gitsin denilen topçulardan Hayro-M.Nas-Kadir-Uğur bu nasıl oluyor.Bu adamları nasıl göndeririz.Bu isimleri yazan arkadaşlar nedenlerini de bir yazarlarsa sevinirim.Hayro-SİVASSPOR ismi artık bütünleşmiştir.Bu adam futbolu SİVASSPOR da bırakacak.Vefa İstanbul da bir semt değil benim için.Kadir i nasıl gönderiyorsunuz.Orta sahada topu saklayan,topu olumlu şekilde değerlendiren kaç adamımız var acaba.Ha yerine daha iyisini alacaksak tamam Kadir gitsin.M.Nas her oyhadığı zaman elinden geleni yapan mücadele eden bir topçu.İyisini alalaım o da yedek olur.Uğur bu sezon hangi maçta kötü oynadı.Hangi maçta mücadeleden kaçtı.Gencini alalım Uğur yedek olsun.
Benim gitmesini istediğim topçular Rada-Sandro-Keita----------Bir kaleci,Bir sağbek,İki orta saha,Bir forvet olursa belki Samsun düşerse Gekas olursa süper olur.
GEKAS haricinde görüşlerine katılıyorum,Gekas bitik.Hayro'yu ben yazdım çünkü önünde çok sağlam iki genç var,nasıl forma kapacak.Mehmet NAS'ı bende çok severim ama futbol böyle gücün bittimi BANKASYAya doğru yola düşeceksin.KADİR bu takımda alternatifi olmayan banko bir oyuncu hiçbir yere gidemez.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla