Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas Sivassporludur
Alt 14.03.2012, 23:37   #41
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivas Sivassporludur

Alıntı:
etlidöktürek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
konuyla fazla alakası yok ama bi fanatik abimizin statda söylediği bi cümle aklıma geldi... 2.ligdeyiz...durumumuz kritikdi sanırım düşme tehlikemiz vardı,stadda ve şehirde bir birliktelik oluşmuştu düşmeyeceğiz diye...valla kimle oynuyoz hatırlayamadım ama stad fulldü(eski stad).maratondayız:kale arkalarında da alaydan askerlerimiz vardı destek için getirtiliyordu dediğm abimiz geldi elinde minderiyle şöyle bi kendine yer baktı maratondan herkes kucak kucağa nerdeyse ,fiziki temas hat safhada şöyle bi yukarılara doğru baktı ve ''LAN DEDİ BEN BU STADDA 3.LİGDE 39 KŞİYLE MAÇ İZLEDİĞİMİ BİLİRİM,O ZAMAN NERDEYDİ BU MİLLET DEDİ AÇILIN '' ve koptuk kahkalar felan filan derken yerini açtılar abimizinoturdu) maçını izledi ve yendik... bizde inşallah ilerde çocuklarımıza ''zamanında sivassporu tutanlar AZINLIKTA İDİ ŞEHRİMİZDE , şimdi bak kimse istanbul takımlarını tutmuyor ne kadar büyük bir camiaya ve şehre sahibiz gör'' deriz..sağlıcakla ve sivassporla kalın....

Bu bahsettiğiniz maç Adıyaman spor maçı olmalı. Çünkü o sene küme düşmemek için onlarla çekişiyorduk ve çok kritik bir maçtı. Hatta soğuk bir kış günüydü ve maçın saatini de 12.00 diye hatırlıyorum. 3-0 yenmiştik ve o maçla kümede kalmıştık. İlk kez stadın bu kadar full çektiğini bende o maçta görmüştüm.
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MaXiMuM'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...