20.03.2012, 12:52
|
|
Gast
|
Cevap: Stadyum işkencesi...
Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı
1970 yıllarda her allahın günü sabah akşam burdan yaya geçtim orta okulum 4 eylül lisede ticaret lisesiydi o yıllarda sıcak çermiğin suyunu sivasa getirecekti belediye çok sevinmiştik çoçuk aklımızla nedenide demiryolları lojmanlarına giden kalorifer borularının geçtiği kaldırımlar kupkuruydu bizde bu resimde gördüğümüz karlı yollara anımsatan kaldırımlarda düşe kalka gençliğimiz geçti. (küçük bir anettot. hala hayaldir belkide)
|
O yıllarda güreş merkezinin hemen yanı antrenman sahasıydı, 4 Eylül'ün bahçesinde top oynayacak yer kalmamış ise buraya gelir oynardık. Çiçekli, Altuntabak, Kadı Burhanettin mahallesi gençlerinin vazgeçilmez mekanları buralar idi.
Eski stadlardaki heyecan daha farklı idi. Beton tribünlerde o eski maçları izlemeyi şimdilerdeki koltukların sıkışık aralarından daha huzurlu, rahat ve zevkli idi.
Özlüyorum o günleri...
Amcalarımız, dayılarımız o hafta maça gelmediklerinde ise hiç tanımadıklarımıza "ağbi benide içeri alsana nolur" yakarışlarımızdaki masum ve gerçek Sivasspor aşkını özlüyorum.
Şimdilerde ise; yıllardır aldığım kombineye rağmen o zevki, huzuru ve rahatlığı bulamamdan dolayı özlüyorum maziyi...
|
|
|