Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Devam Kararı Doğruydu
Alt 21.03.2012, 13:20   #18
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1269 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Devam Kararı Doğruydu

G.Saray’ın hedef adam haline getirdiği Sivasspor maçının hakemi Kamil Abitoğlu, UEFA Hakem Komitesi Üyesi Uilenberg’i kendine hayran bıraktı…

Ziraat Türkiye Kupası'na sürpriz bir şekilde veda eden G.Saray'da hedef adam haline gelen ve bugün spor medyasının da ciddi bir şekilde hışmına uğrayan Kamil Abitoğlu'na sürpriz bir destek geldi.

G.Saray – Sivasspor maçını MHK Başkanı Zekeriya Alp ve Hakem Gelişim Müdürü Burçin Keskin ile birlikte Türk Telekom Arena Stadı'nın VİP bölümünde izleyen UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg'in maçın bitiminin ardından başarılı yönetiminden dolayı Kamil Abitoğlu'nu tebrik ettiği ortaya çıktı.

Uilenberg'in maçın bitiş düdüğünün ardından G.Saray taraftarlarının Abitoğlu'na tepki göstermesine şaşırdığı ve beraberindeki isimlere, “Bana göre bu tepki anlamsız. Çünkü Kamil Abitoğlu çok iyi bir maç yönetti. Hatta şunu da itiraf edebilirim, bu denli üst düzey yönetimiyle de beni şaşırttı. Gerçekten kendisinden bu kadar iyi bir performans açıkçası beklemiyordum” dediği öğrenildi.

Alp, “Peki maçı Uilenberg'le birlikte izlediniz, kendisinin Abitoğlu'nun yönetimini çok beğenmiş, doğru mu?” sorumuza, “Evet orası doğru… Maçın bitiminde kendisi hakemimizi kutladı ve bizlere üst düzey bir yönetim gösterdiğini söyledi” cevabını verdi.
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yerliturkuaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...