Alıntı:
İbrahim58070 Nickli Üyeden Alıntı
Valla kardeşim Sivas halkı koyundur.Daha doğrusu Türk nsanı koyundur.Adam müslüman diye koyun oldu bu halk.Size soruyorum müslüman halkını soyar mı? Arabam var, arabaya koyacak benzin param yok.Litresi 5 tlye dayandı.Şimdi diyecek ki bazıları arabaya parayı buldun benzinemi bulamıyon diye ?Ey kardeşim dünyanın en pahalı benzini bizde ikinci nokta iste ben arabaya 20.000 tel vermişsen 5 yıl kullansam bi o kadarda benzine para veriyorum.Konuyu nerden nereye bağlandık.Affınıza sığınıyorum.
|
Alıntı:
Yesil_Gozlu_17 Nickli Üyeden Alıntı
AKP DESTEK VERENLER NERDE SİMDİ İKİ GUN SONRA BELEDİYE SECİMLERİ OLACAK GENE AYNİ LAF AYNİ PALAVRA OLACAK BU BOYLE BİLİNE...!
ONDAN SONRA VAY BİZ SOYLE YATİRİM YAPİYORUZ YOK BOYLE YATİRİM YAPİYORUZ DEYİP OVUNUYO... COK OZUR DİLİYEREK BİR LAF SOYLUYORUM
'''''BANA FAYDASİ OLMAYAN KİLİSENİN PAPAZİNİ.........''' DİYE BİR TESELLİ İLE SON VERİYORUM CUMLELERİME... SAYGİLAR
|
Alıntı:
asabibaba Nickli Üyeden Alıntı
|
İ
nanın burası Sivassporun konuşulduğu bir yer olmasa bende çok şey söyleyeceğim ama susuyorum...ama bu yorumlara fazlasıyla katılıyorum...tepkisiz kaldığımız sürece bu aynı şekilde devam edecek...lütfen her Sivaslı üstüne düşen görevi yapsın ve bunu ister sanal ister gerçek dünyada dile getirsin...bu parti yada şahıs meselesi değildir...BU SİVASIMIZIN MESELESİDİR......