Cevap: Maçı Değerlendirelim
3 Temmuzdan bu yana üst düzey yöneticileriniz cezaevine girmiş. Camia büyük bir şok yaşamış. Başkanın Fenerbahçe camiasıyla ilişkisi hunharca sorgulanmış. Camia bir karabasan hezeyanına sürüklenmiş. Belirsizlik ve takım içinde kargaşa had safhalara yükselmiş. Taraftarlar bile taraftarlıklarını sorgula hale gelmiş. Sezon başlamış ve ekseri kötü sonuçlar alınmaya başlanmış. Tüm Türk kamuoyu bırakın kümede kalmayı bir arada bile kalmasının mucize olduğu görüşünde. Evet mazhar-ı umumiye bu vaziyetteydi yiğidolar.
Gelinen nokta;
Sivasspor büykler dahil tüm takmların korkulu rüyası. Ligde tüm handikap ve hatalı hakem kararlarına rağmen 5.sırada. Oyuncular ,teknik heyet, yönetim ve taraftarlar kenetlenmiş durumda. Sezon sonunu göremez denilen takım 5. ve Türkiye kupasının en güçlü adaylarından birisi. Yiğidolar artık sorumu soruyorum.
Bahsettiğim bu takım kim?
SİVASSPOR
takımınızla ne kadar övünseniz azdır. Ben Sivaslı olmadığım halde övünüyorum. Hele hele Sivaslı olanların memnuniyetsizliklerini anlamakta güçlük çekiyorum.
Bakınız Fenerbahçede bu darboğazdan ve psikolojik travmayı en kalavisinden yaşadı ama onlarda dimdik ayakta. İşte bunu büyük camialar başarır sadece. Selamlarımla.....