Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kupa maçımız İstanbul'da
Alt 28.03.2012, 11:05   #6
tykinik58
Usta Yiğido
 
tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 59
Mesajlar: 1.224
Thanks: 3.492
742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 852 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kupa maçımız İstanbul'da

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster


Bu yıl 50.si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları, 10, 11 ve 12 Nisan 2012'de Ankara 19 Mayıs Stadı ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadyumlarında oynanacak.

Tarafsız sahada tek maç eleminasyon sistemine göre yapılacak karşılaşmaların, oynanacağı gün ve saatler TFF tarafından daha sonra duyurulacak.

Müsabakalarının oynanacağı stadlardaki maç paylaşımı şöyle:

FB ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU

SİVASSPOR - BURSASPOR

ESKİŞEHİRSPOR - MP ANTALYASPOR


ANKARA 19 MAYIS STADI

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR

KARABÜKSPOR - BOLUSPOR

TFF

Biraz haksızlık var gibi geldi bana ama Şükrü Saraçoğlu Stadı olduğuna sevindim. İstanbul bize ve Antalya'ya uzak Bursa ve Eskişehir'e yakın. Bursa ve Eskişehir'den giden fazla olabilir. Umarım İstanbul'da ki Sivas'lılar beni yanıltır ve seyirci üstünlüğü sağlarız. Diğer grup için de F.Bahçe'ye uzak (çok iyi olmuş) Kayseri, Bolu ve Karabük için yakın umarım F.Bahçe elenir de Ziraat Türkiye Kupası ANADOLU kulüplerinin çekişmesine sahne olur. Hiç bir mazeretin ardına sığınmadan tur atlayacağız. Ben inanıyorum.
__________________
EN İYİ "SİVAS'LI" , TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYANDIR...
tykinik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı tykinik58'a Teşekkür Ediyor...