Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gurur duyun ama ibrette alın!
Alt 30.03.2012, 20:56   #9
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Gurur duyun ama ibrette alın!

ŞUNU NET ŞEKİLDE söyliyeyim şayet bu yönetim giderde adam gibi yönetim sivassporu devralmazsa iş mülki amirlere vekillere işadamlarına düşerse sivassporun akibetide akçaabat malatya erzurum van aydın zonguldak siirt diyarbakır vs vs spor gibi olur bundan şüphem yok şuanki sivassporun en büyük şansı MECNUN OTYAKMAZ gibi başkanının olmasıdır tokatspora üzüldüm şunuda eklemek istiyorum mesele tokat sivas yozgat meselesi değil eğer birşehrin insanı şehrine yabancı gibi ise sevmiyorsa ufak hesapların peşinde koşuyorsa şahsi çıkarını düşünüyorsa ne siyasileri ne zengin ahalisi ne devlet erkanı o şehre sahip çıkar önce şehrin insanları adam olacak yaşadığı topraklara sahip çıkacak sonra bak bakalım oşehirin ekonomisine sporuna sahip çıkmayan vekiller vekil olabiliyormu yada oşehirde gezebiliyormu tüccarı ticaret yapabiliyormu ?bilmem anlatabildimmi?
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla