Cevap: TFF ! Var mı böyle birşey?
Bu ülke de futbol bacasız sanayi. Emekçisi futbolcular gibi gözükse de esas emekçi taraftarlar ve seyirciler. Neden? Futbolcular oynuyorlar, senin benim rüyamızda bile göremeyeceğimiz, elimizi bile süremeyeceğimiz paraları bir transfer döneminde kazanıyor. Kulüplar keza öyle. Yayıncı kuruluş esas emekçi olan senden benden parasını kazanıyor. Burada sömürülen halk oluyor. Taraftar oluyor. Yine birbirini yiyen, yine üzülen, yine benim takımım diyen taraftar oluyor ama kazanan hep malum kişiler oluyor.
Buradan TFF'de pay aldığı için tabi ki, temaşayı canlı tutmak için ona buna şakşakçılık yapacak, avuçlayacak tabi ki. Figüranlar da sahneye çıkacak 2 dayak yiyecek veya yedirelecek sonra da "vay be adamı iyi dövdüm ama o niye kazandı anlamadım" diyecek. Bu yıllardır böyleydi hep böyle olacak.
Ama birgün ters dönerse de, sel gibi taşacak Anadolu. Tabi şimdi Trabzonspor'a bu yüzden ceza veremezler. Şimdilik borusu ötüyor. Ötsün bakalım.