12.12.2005, 23:08
|
|
Acemi Yiğido
4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
Alıntı:
Ser58dar Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım bir konuda haklısın ama bir diğerindede yanılıyorsun.
Haklı olduğun konu şu olay olmuş bitmiş germenin anlamı yok konusu doğrudur olmuş ve bitmiş.
Yanıldığında şuki;
Bizim sitede küfür aşağılama yoktur burdan ne alırsan al idda ediyorum AB standartlarına bile uygundur ha diyorsan ki bir taraftarınız "ağzına tüküreyim"falan demiş ben inanıyorum ki sende bu holigan vari(bıçaklamak)hareketi kim yaparsa yapsın (bu sizin taraftarda olabilir bizim taraftarda)aynı cümleyi belki daha fazlasını söylersin yok eğer söylemem diyorsan,kusura bakma ama sende holigansın
Aldığınız bir puan için sizi tebrik ediyorum,haa birde şunu merak ediyorum sitenizde "taşkınlık yapan,olay çıkaranı otobüse almayacağınızı" yazmıştınız olaylara dahil olan arkadaşları SİVAStamı bıraktınız.
|
NALÇACILAR LAF EDEBİYATINA GELİNCE ÜZERİNİZE YOK MAÇTAN ÖNCE ATMADIĞINIZ TAKLA KALMADI BENDE DAHİL BİRÇOK İNSANI KANDIRDINIZ MAÇTA 150 KİŞİLİK GRUBA SÖZÜNÜ DİNLETEMİYORSAN SENİN GİBİ LİDERMİ OLURMUŞ ÇIKMIŞSIN BİRDE LİDER EDASIYLA KONUŞUYORSUN ORTALIĞI GERMEKTEN BAHSEDİYORSUN ÖNCE GİT KENDİ SİTENE SAHİP ÇIK TABİ ÇIKABİLİYORSAN ???SAHİP ÇIKAMIYORSAN HİÇ KONUŞMA .SİZ NASIL BİR TARAFTARSINIZ NE İSTEDİNİZ KOLTUKLARDAN SİZİN TARAFTARLIK ANLAYIŞINIZ BUMU? BİRDE SİTENİZDE (TABİ SİTE DENİRSE) UTANMADAN ABUK SUBUK YAZILAR YAZIYORSUNUZ BUNDAN DAHA AYIBIDA SİTE YÖNETİMİNİZ BUNA GÖZ YUMMASI. ARANIZDA BİR YARIŞMAMI DÜZENLEDİNİZ HANGİNİZ DAHA AŞAĞILIKSINIZ DİYE.....TERBİYELİ OLUN VE KENDİNİZE GELİN
|
|
|