Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Düşecek Son Takım Hangisi Olacak?
Alt 06.04.2012, 20:44   #24
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Düşecek Son Takım Hangisi Olacak?

ŞİMDİ sezon başında küme düşebilecek 7 takım saydım ankaragücü manisa samsun antalya manisa karabük mersin bunlara ilerleyen haftalarda antep kayseri orduda eklendi diğerleri biraz daha iyi kadrosu olduğu için takviye yaptıkları içintakımlarındaki yıldız ları çok maç kazandırdılar kurtuldular ankaragücü yönetimden dolayı gitti manisa zaten kadro olarak iyi olsalarda hoca ve yönetim yüzünden gittiler şuanda düşecek 3.takım olmaya aday antalya ve samsun var eğer samsun umutlandıysa bunda antalyanın yönetimi futbolcuları ve hocasının suçu vardır hangisi düşerse hakkıyla düşecektir düşmeyi yönetimsel bazda haketmişlerdir son maç ipler antalyanın elinde 1 puan aldıkları takdirde samsunun ne yaptıklarına bakmıyacaklardır samsunun ümidi fb nin antalyayı geçeceği yönünde sivassporu yenip fb nin yenmesini bekleyecekler ben antalyanın paçayı kurtaracaklarına inanıyorum alex oynamıyor o olmayınca fb diye takım yok fb nin oyuncuları antalyalı oyunculardan çok süper değil kaale alınacak stoch yobo volkan var rehavette olacaklardır antalyalı oyuncular son gayretle enaz1 puan alacaktır samsunun bizi yenseler bile düşeceğine inanıyorum
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...