Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
sayın başkan sivaslılara sitem etmiş de, o bursa'dan kalkan 100 otobüsün büyük kısmının bizzat kulüp yöneticileri tarafından organize edildiğini niye söylememiş. bizde herşeyi gariban taraftarın üstüne atmak adettir. at kabahati taraftara gitsin, ne de olsa sesi çıkmıyor. e yönetim de ucundan kıyısından ufak tefek katkıda bulunsa, bir duyurudur vs yapsa fena mı olur??????
|
aynen kardeşim katılıyorum.ben bursada yasayan bir sivaslı olarak olayları burada daha iyi ve canlı gozle goruyorum.mac için sanayıcısınden,taraftar gruplarına herkez kenetlenmıs durumda bu gune kadar sadece sanayıcıler 100 otobus ücretsız tasıma yapacak.kulüp taraftar grupları mahalle mahalle adam topluyorlar maca.dahasını sızler dusunun..bızım baskanında en azından 100 otobus sıvastan kaldırsa,yada hıc olmasa 2000-2500 bilet dagıtsa derneklerde yada sıvaslı mahallelerde hıc fena olmazdı.ama bunlar maddıyata donusunce bızımkıler kacar durumda.cekırdek yıyen ıstanbuldakı taraftar maca gelse ne olcak,önemlı olan sıvastan kendı taraftar gruplarımızı,amıgolarımız maca goturmek onemlı baskannnn