Cevap: Maçı Değerlendirelim
Sezon başında takımımızın küme düşme mücadelesi yapabileceğini, ligde kalırsa da BAŞARILI olacağını ileri sürmüştüm. KALECİ ve DEFANS blogumuzun ligin en kötü ekiplerinden birisi oldugunu öngörmüştüm.
Ligde UEFA Play Off grubuna girmemize ve aldığımız başarılı sonuçlara şaşırmış, bir o kadar da sevinmiştim. Tabii ligin en çok gol yiyen ve en başarısız defans bloğumuz hep aklımda kalmıştı !
Bugünkü maç beni çok üzmedi bu yüzden. UEFA Play Off grubuna girmemizde Kupada Çeyrek Finalist olmamızda bana göre ÇOK BÜYÜK BAŞARIDIR arkadaşlar ! Takımın kapasitesi zaten bence bu kadar ...
KALECİSİ ATİLLA, SOLBEKİ KAAN, STOPERİ FATY (ki bence ligin en kötü yabancısıdır) ve SAĞBEKİ UĞUR olan bir takım ancak bu kadar olur ! Üstüne üstlük başında da Mucizevi fikirlerin üstadı Rıza bey olunca da bu hezimetler kaçınılmaz oluyor !
O yüzden fazla üzülmemenizi tavsiye ederim. Takımın ederi bu ! Play Off grubunda da birşey beklemeyin.
Yapılacak şey şu ki , gelecek sezon için ÇOK İYİ BİR KALECİ ve en az 2 ADET DEFANS oyuncusunu şimdiden araştırmak !
|