Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor bursaspor maçı görüntüleri
Alt 13.04.2012, 22:20   #20
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivasspor bursaspor maçı görüntüleri

Ben bu konuda Radikalim kardeşim.Ben düşüncemi yazıyorum beğenen teşekkür eder beğenmeyen de sitemlerini yazabilir.Dedim ya bu kendi görüşüm.SİVAS lı biri SİVASSPOR dan başka takım tutmamalıdır.Neymiş efendim fb yi tutuyormuş,gs liymiş ama memleketten dolayı SİVASSPOR zaten kalbindeymiş miş miş.Neymiş gözünü İstanbul da açmış miş eee bir İstanbul takımı tutmuş.Neymiş efendim SİVASSPOR daha lige yeni çıkmış daha önceden fb-gs li olmuş şimdi değiştiremiyormuş.Kardeşim bu takım 8 yıldır süper lige mücadele ediyor.Madem herkes bir büyük takımı tutacak sa o zaman biz bu sitede neyin mücadelesini veriyoruz.Kapatalım SİVASSPOR u herkes bir büyük takım tutsun ohhhhh ne güzel.Bakın adam diyelim SİVAS lı ama fb yi tutuyor,hadi maça geldin forma ile gelme bari kardeşim.Sana SİVASSPOR forması giy diyen yok ama fb-gs forması ile gelme o zaman.Bursa taraftarı içinde gördünüz mü hiç böyle birşey,göremezsiniz adamı kötü yaparlar valla.SİVASSPOR a fb ile dost kulüpsünüz dendiği zaman neden kızıyoruz o zaman.Adama demezler mi senin taraftarın bile fb formasıyla maça gelmiş,sende bunu arana almışsın diye.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı şarkışla 58'a Teşekkür Ediyor...