Cevap: Siz de mi sayın Bakan?
Kardeşimin yazmış olduğu sözlerin arkasındayım. Gerçekleri daha ne zaman göreceğiz. Bugün bursa niye güçlü. Kayseri niye güçlü. En azından siyasi olarakta gözdağı verebiliyorlar. Biz ne yapıyoruz?
Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Alıntı
Uyumaya mı devam diyeyim yoksa uyutmaya mı devam diyelim bilmiyorum ki...
Biz burada birşeyler yazınca suçlu oluyoruz herkes elini vicdanına koyup bir düşünsün bu iktidar partisi seçildiği günden bu yana Sivas'a ne verdi neler kazandırdı. Sivas büyükşehir statüsü kazandı mı. Sivas hak ettiği yeri buldu mu. Bana iktidar partiyi savunanlar gönül verenler kalksın bu sorularıma cevap versinler...
Bizler Sivasspor sevdılıyız diyoruz bizler Sivasspor'a gönül veriyoruz diyoruz.Bakın Galatasaray'ın stadı bir sene ile iki sene arasında ne kadar az bir sürede kazandırıldı. Ya bizimkisi ise tam tamına beş sene oldu koskoca beş sene ama ortada hiçbirşey yok. Ben eminim bu saatten sonra da birşey olamaycakdır. Boşuna hiç kimse birbirini kandırmasın. Nasıl olsa iktidar partisi %60 oy aldı Sivas'dan çanta da keklik olarak da görüyor Sivas'ı ve bundan sonra da böyle de olacakdır. Çünkü biliyorlar Sivas'daki insanları... Artık anlayana....
|