Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 28.04.2012, 16:01   #6
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1299 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Navratil haftalardır çok kötü bir performans gösteriyor Rıza Hoca bunun bir türlü farkına varamadı. Geçen hafta attığı gol tüm hatalarını gözmezden gelinmesine yol açtı.

2 - 1 öndeyiz ilk yarı bitecek uzatmalar oynanıyor bizim savunma ileride bekliyor böyle bir hata olabilir mi ? O kadar gereksiz kart gördük ki yediğimiz 3. golde orta alandan topla ilelerleyen oyuncuyu yıkmıyoruz böyle amatörlük olamaz.

Eneramo güzel oynadı 2'tane kaliteli gol attı ancak Eneramo geçen Bursa maçında gösterdi ki PENALTI ATAMIYOR neden israrla ona penaltı attıyoruz Mehmet Yıldız gittiğinden belli kaç tane penaltı kaçırdık ben sayamadım. Eneramo'nun kaçırdığı penaltı oyunun dengesini değiştirdi.

Rıza Hoca oyunu maalesef 2. yarı okuyamadı Belediye'yi üzerimize biz çektik. Bugun Belediye bizi yenmedi biz kendimiz yenildik gel kardeş bizi yende biz eve gidelim diye oynadık.

Rada'nın sözleşmesinde mutlaka oyuna girecek diye bir madde mi var. 3 -2 yeniğiz gol atmamız gerek kaybedecek birşeyimiz yok Rıza Hoca müthiş bir hamle ! yaparak Grosicky'i küstürmeye devam ederek Rada'yı oyuna alıyor. Yapma Hocam Allah Aşkına yapma bu takım bu kadar durdurulmaz.

Abdullah Yılmaz için hiç bir şey demiyorum maç boyunca ince ince sürekli bizi doğradı penaltı pozisyonuna penaltı çalacak Süper Ligde Hakem olamaz. Rajnoch'u oyuna almak için gol yememizi bekledi baktı gol olmayacak oyun da durdu yalandan yanına gitti baktı öyle oyuna aldı bu kadar olur...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...