Konu
:
Maçı Değerlendirelim
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
28.04.2012, 20:00
#
49
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE
1.294
Mesajına
2.666
Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı:
0
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
MAÇA TUTUK BAŞLADIK hakemin kendinden uydurduğu penaltıyla yenik duruma düştük sivasspor golden sonra özellikle erman eneramo groseçkiyle rakip sahaya yerleşti groseçkinin güzel pasları ve eneramonun şahsi becerisiyle 2-1 galip gidiyorduk ben devre bitiyor ilkyarıyı böyle bitirin diye söylenirken golü yedik 2.yarıya ibb daha iyi başladı sivassporda inanılmaz tutuktu adamlar 2 3 net fırsat kaçırdı 2.yarı organize tek atağımız yok tek şutumuz yok navratil çıkınca zaten maçtanda umudumuz gitti eneramo topun başına geçtiğinde bu atamaz diye bağırsamda nafilee geçen bursa maçındada atamaz dedim bildim
Maçın en iyisi kimdi : ?
bazılarınız beğenmez belki eneramo çok tek kaldı ilkyarı az groseçki erman iyi oynamaya çalıştı
Maçın en kötüsü kimdi : ?
valla kaleciden başla mehmet nas kadir uğur faty 2.yarı groseçki erman takım halinde çok iyi oynamadık koca 90 dakkada 25 dak sivasspor gibi oynadık
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
mad:
: mad:
MAÇ tan önce zaten korkuyordum korkuyorduk korktuğumuzda başımıza geldi şerefsiz adi köpek maçı çığırından çıkardı olmayan penaltı uydurdu defans oyuncularımızı sarı kartlarla sindirdi rakibe sözle ikaz etti bizim oyunculara acımadan faul bile olmayan pozisyonlarda kart gösterdi navratili haksız attı ilk yarıda 3 e 1 giderken ofsaytla atağımızı kestirdi rakip oyuncular 3 4 defa kastii elle oynadı biz 150 mtreden gördük adi şerefsiz görmek istemedi penaltı kullanırken kaleci çok öne çıktı tekrar gerekirdi hele 1 pozisyon vardıki takım zaten en önemli defans oyuncusu atılmış onun yerine oynayan raynochu saha kenarında ısrarla bekletti adam yırtınıyor el sallıyor hakem müsvettesi adi köpek kahpe çocuğu LAZ KÖPEK ısrarla sivasspor gol yesin diye 4 5 dak almadı ordada zaten zıvanadan çıktık azdaha sahaya dalıyorduk
Maçın Kader Anı :
ilk yarıda bomboş pozisyonda kadir 3.yü atsa penaltıyı eneramo değilde erman yada groseçki kullansa gol yapsak maçı kazanmamız içten bile değildi navratilinde atılması oyunun kader anıydı
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?
rıza hocanın takım üzerindeki emeklerini inkar edemem fakat bazı maçlarda çok ilginç işler yapıyor elindeki kadro belli oyuna girecek çıkacaklarda adeta bellli ibb 2.yarıya oyuncu değiştirip başladı maçı kendilerine çevirdi navratilin atılması defansda adam paylaşımında hataya orta sahanın oyundan düşmesine disiplinden kopulmasına neden oldu kıvanç cerny pedriel murat oynasa belki durum farklı olabilirdi penaltıyı ne olursa olsun eneramoya atttırmaması lazımdı bu işler hatıra gönüle gelmez
Taraftarımız Hakkında Görüşleriniz
sabah 11 de çıktım maçtan 5 dak sonra anca içeri girebildim çok sapa yer bizim taraftarımızda öyle toplu halde maça gitme organizasyon olmadığı için gelebilen 2000 kadar taraftarımız vardı ilk yarı elimizden geldiği kadar destek olmaya çalıştık hakemin rezil yönetimi takımın kötü oyunu seyircinin canını sıktı ilkdefa taraftarımızın sahaya inecek kadar sinirlendiğine rastladım oraya gelenlerin hepsi sinir küpü olarak stadı terkettik
58MUAMMER58
Açık Profil bilgileri
58MUAMMER58 - Daha Fazla Mesajını bul