Konu
:
Stad'yumma' Gözünü !
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad'yumma' Gözünü !
10.05.2012, 20:54
#
39
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE
1.294
Mesajına
2.666
Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı:
0
Cevap: Stad'yumma' Gözünü !
BİRŞEYE KIZMIYORUMDA İKTİDARDAKİ NE İDÜĞÜ BELLİSİZ zihniyete türkiye ortalamasının üstünde destek olunduğu halde SİVASın bu kadar geri plana atılmasına diyaRBAKIRLA samsunla trabzonla erzurumla malatyayla kayseriyle filan kıyaslandığımızda nekadar önemsiz gereksiz sessiz tepkisiz sahipsiz beceriksiz şanssız bişehir olduğumuza üzülüyorum kızıyorum
bu bu stadyum konusunda sözde sivası temsil eden siyasilerin kulüp yöneticilerinin yerel medyanın muhalefet partilerinin ilbaşkanlarının sivil toplum kuruluşlarının taraftarların şehir insanının yeteri kadar tepki vermemesine yanıyorum kızıyorum
burda elimizden geldiği kadar bu stadyumun enaz 30 bin kişilik olması için çok çaba sarfettik başaramadık
emeği geçen destek olan herkese çok teşekkür ederim tüm arkadaşlar mutlaka sivassporun iyiliği için fikir beyan etti haklı haksız kimine göre doğru kimine göre yanlış 30 bin kişilk stadı sivasa gereksiz çok görenler kazandı onlarıda ayrı tebrik ederim
busaatten sonra yapacak bişey olduğuna inanmıyorum eğer eniyi yaptıkları şey olan YAVŞAKLIK yapmazlarsa planlanan projenin lanet tayın olmaması akustiği makustiği iyiayarlanması konforu ulaşımı altttan ısıtması sahaya yakın olması ilerde ihtiyaç olduğunda kapasitesi ilerde ihtiyaç halinde rahatlıkla artırılması ona göre yapılması için çaba sarfetmemiz gerekecek
hoş deyinki temel atıldı bu seferde stadın adı konususunda şamata yaparız hele temel atılsında o işi iyi beceririz
58MUAMMER58
Açık Profil bilgileri
58MUAMMER58 - Daha Fazla Mesajını bul