Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad'yumma' Gözünü !
Alt 10.05.2012, 22:46   #50
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Stad'yumma' Gözünü !

İğneyi biraz da kendimize batırmamız gerekiyor...Bugün Sivas'taki 3 tane yerel tv. nin ana haber bültenini sonuna kadar takip ettim..Bizim yerel tv. lerin dünyadan haberileri yok..İçimden uyanında balığa gidelim diyesim geldi..Yerel tv. lerin tokini ihale ilanından haberleri bile yok..Bizim yerel tv. ler ilkel bir dünyada yaşıyorlar;internet denen araçtan haberleri bile yok...Bu 3 tv. nin Sivas içinde ve dışında çok fazla izlendiğini hepimiz biliyoruz...Ama bu konuda zaman zamn haber yapmalarına rağmen bir gün de özel bir proğram yaptıklarına şahit olmadım...Yerl gazeteler de aynı durumda..1-2 gazete dışında bu konunun üzerine giden sürekli gündeminde tutan bir gazetemiz de malesef yok...Eğer bu durum Trabzon,Eskişehir,Bursa,Adana, gibi illerde olsaydı bu şehrin yerel basını hep birlikte ayağa kalkıp kamuoyunu hemen etkilerlerdi...Trabzon tarftarının son günlerdeki şike olaylarından sonra neler yaptığını;basınlarının neler yazdığını herkes biliyor..Bizde ise durum çok farklı..Bizim bu konuda daha kaydedeceğimiz çok yol var;biz bu tür işlerde henüz çok toyuz...Siyasilerden yeterli desteği görmeyince olanlar Sivas halkına ve yiğidoya oluyor....Bu saatten sonra neler yapılacağını artık düşünemiyorum;çünkü bence çok geç kaldık;keşke zamanında bir şeyler yapılabilseydi...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...