Cevap: Buruk Uğurlama !..
Şu stad konusunda sarf ettiğiniz ve bizleri yalnız bıraktığınızı yazdığınız yazıyla bizleri gıcık etmeseydiniz çoğu gözlemleriniz doğru. Aynı şeyleri ben de düşündüm. Hatta Sivas'lı olduğumdan utandım bile. Bunca senedir İstasyon Caddesinde otururum SİVASSPOR ikinci ligde şampiyon olduğunda, Süper Lig yolunda grupta başrılı olduğunda Süperligde şampiyonluğu kaçırdığında ve hatta Avrupa Kupası maçları yaptığında bu kadar konvoylar yapılmadı gece yarılarına kadar İstasyon Caddesinde yürüyerek turlar atılmadı. En güzelini Samsun'da ve Ankara'da yaptılar bence. "Cenaze evinde düğün olmaz" diyerek bizim içimizde olduğu gibi Ankaragücü ve Samsunspor taraftarları içerisinde de sözde taraftarları, G.saray'ın şampiyonluğunu kutladıkları için iyi benzettiler. Neden yazıyorum, kutlarsın tebrik edersin de bu derece aşırısına kaçmazsın. Eğer polis temkinli olmasaydı 1500-2000 kişilik G.Saray grubu kutlamaları yaparken İstasyon Caddesinde 2 apartmana saldırma eylemi polisler tarafından fevkalade bir şekilde bastırıldı burada polisleri de tebrik ediyorum. Sen, SİVASSPOR son maçını 500-600 kişiye oynayacak bir zihniyette olursan, Sivas'ı ve SİVASSPOR'u yalnız bırakırsan söyleyecek çok şey olmasına rağmen ben susmayı tercih ederim ve SİVAS'lıyım, SİVASSPOR'luyum diyen herkese de teessüflerimi iletirim. Son maçımızda en az evet en az 10 bin kişi ile uğurlamalıydık yolcu etmeliydik 2011-2012 sezonunu ve SİVASSPOR'u...!!!!