Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.12.2005, 12:54   #270
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 860 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

Alıntı:
sivaslıavukat Nickli Üyeden Alıntı
Teknik ve bürokratik konularda sıkıntı olmayacak endişe edilecek bir konu yok.Sonuçta adımızı koyduk.Maddi manevi gücümüzle buradayız. Biliyorum ki hepimiz aynı duyguları paylaşıyor.

Yeter ki destek görelim. Yeter ki pazar günü üç kişi başbaşa oturmayalım . Zira benim hevesim tabelası herkesce görünecek , ihtiyacı olan herkese elinden geldiğince yardım edebilecek , sadece bir futbol derneğinden öte Sivaslıyım diyen herkesin kendini evinde hissedebileceği bir yer kurabilmek.

Maksat destekse maksat birleşmek ve memleketi , memleketliyi kalkındırmaksa bekliyoruz sizleri . Bu süreçte İstanbulda olup da 'destekliyoruz' demekten daha fazlasına ihtiyacımız var.
Alper bey;

gayretlerinizi takdirle karşılıyorum..İnşallah bu sefer şeytanın bacağını kırıp olumlu bir kaç adım atmaya başlarız. Zaten bi ucundan tutabilsek gerisinin geleceğine can-ı gönülden inanıyorum..

İmkanlarım dahilinde maddi-manevi tüm gücümle destekliyorum...

Bu oluşumda gönüllü olacak elini taşın altına sokabilecek herkesi 25.12.2005 pazar günü Kadıköy adalar iskelesine bekliyoruz...

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır