Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transfer 2012
Alt 19.05.2012, 00:14   #174
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer 2012

Alıntı:
münihliyigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Erman büyük bir ihtimalle ayrilabilir, sonucta bonservisi nerdeyse hediye.
yinede krejci'nin pozisyonu grosicki'ye daha yakin. krejci forvet arkasi degil, daha fazla sol kanatta maclara cikti. (tabi ermaninda asil pozisyonu sol kanatti).
bence büyük olasilikla haklisin, ve erman takimdan ayrilacak, ama bu transfer grosicki'den bosalan yeri kapatmak icin düsünüldügünü saniyorum.
polonya grosicki'nin yardimiyla düzgün bir turnuva oynarsa cok güzel fiyata verebiliriz onu. Ayni anda Krejci icinde 1,5 milyon euro ödemek bile sözkonusu olabilir, ama ben suan 1 milyon'dan yüksek fiyat beklemiyorum.
takımdaki dengeler gereği istisnai futbolcular dahil kimseye yüksek para ödenmiyor. ödenmediği içinde takımın maddi sıkıntısı yok. taraftar bu gerçeği göz ardı edip yönetimi beceriksizlikle suçluyor ve futbolcu öneriliyor. ben şuna eminim rıza hoca ve ekibi bizden daha profesyonel ve yine eminim ki bizim futbolcu dağarcığımızdan daha fazla futbolcu dağarcıkları daha doğrusu arşivleri mevcuttur.Lütfen bazı gerçekleri gözardı etmeden beklentilerinizi mütevazi boyutta tutarsanız hayal kırıklığı minimum boyutta olur .. saygılarımla