Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Süperlig de Transferler
Alt 19.05.2012, 11:06   #34
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Süperlig de Transferler

ENERAMOYA futbol hayatında başarılar dilemiştim geri alıyorum sözümü trabzonsporda başarısızlıklar dilerim yurt dışına gitmesini çok istemiştim sevdiğim bikızı benden ayrıldıkdan sonra başka birinin sevmesi onla gezmesini görmek nasıl biduyguysa buda öyle benim için adamlar beleşe iyi oyuncu aldılar eneramoya kızmıyorum neticede profesyonel oyuncu daha fazla kazanacak daha medyatik daha avrupada boy gösterecek takıma gitmek istedi istediği oldu sakatlanmasın ancak 1 tane bile gol atamasın hamsi sporda şuana kadar sivassporun yaptığı transferlerin içinde abdulkadir var elle tutulur henüz takımıngerçek ihtiyacı olan mevkilere adam alınmadı bunların kaliteli olması lazım acele etmeden nokta transferler yaparız inş geçen yıl çok boş adamları takıma doldurduk bizim yönetim oyuncu transfer etmesini ettiği adamı parlatmasını pahalıya satmasını beceremiyor iyi stoper buluyor KARİM SAİDİ feyonorda 100bin€ vermemek için adamı serbest bırakıyor iyi golcü buluyor OMOTOYOSSİ 50 bin€ lilleye vermemek için yerine kazma ersen martini alıyor BİLİCAYI satıyor yerine adam diye yasini alıyor agbetuyu satıyor yerine oynamayan sandroyu alıyor bastosu zitayı keitayı tumu yolluyor yerine mehmet nası alıyor kamananı buluyor oynatamiyor isteyip 1milyon € verene vermiyor adam beleşe çekip gidiyor sakat kerim zengine sandroya triyonları veriyor adamlar 5 dak oynayıp elinikolunu sallıyıp çekip gidiyor ermana dünyaları veriyor sözleşmesine 750 bin tl veren hayrını görsün yazıyor yaw yazsana biz bu ermana dünya kadar para verdik bunu isteyen takımlarda dünya kadar para verip alır diye neticede bu yanlış transfer politikası 2 sezon bizi ligdekorkuttu niye düşmemeye oynadık sorusunun cevabı yazdıklarımda saklı bundan sonra böyle dandik transferler yapılmaz inşallah
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...