Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transfer 2012
Alt 21.05.2012, 21:59   #227
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Transfer 2012

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yunan liginde takip edilen ve girişimde bulunulan 2 ya da 3 isim duyumunu aldım ve bunları sırasıyla yazıyorum..Yalnız bunlar kesin değil, ısrarla bazı arkadaşlar özelden kesin olmasa bile duyduğunu yaz dediği için yazıyorum:

•Chumbinho :Levadiakos takımında kiralık oynamış bu sezon...Asıl takımı Olympiakos... Brezilyalı,25 yaşında, 10 numara pozisyonunda oynuyor, her iki ayağını da kullanbiliyor...2014'e kadar sözleşmesi var...Kiralık veya bonsvervisiyle alınabilir...

•Rogério : Asteras Tripolis takımında oynamış...Sözleşmesi bu sene bitmiş..27 yaşında,Brezilyalı 10 numara pozisyonunda...Sağ ayaklı...

•Cleyton: Panathinakos takımında oynuyor, sözleşmesi bitmiş...29 yaşında 10 numara pozisyonunda...Her iki ayağını kullanabiliyor...

not: bu isimler sadece duyum ve bunlardan en güçlüsü Chumbinho...Rıza hoca ortasahanın ortasına yani oyun kurucu mevkine mutlaka bir adam alacak...
Rogerio ve Cleyton bnece hikaye;kariyerleri de yok kendileri de...Rogerio sıradan bir oyuncu..Cleyton ise unun eleğini duvara asmış bir oyuncu görünümü var..İki oyuncunun da bizim Sandro dan fazla bir özellikleri yok diye düşünüyorum..Ama Chumbinho sanki bu 2 oyuncudan daha farklı daha teknik daha fazla özelliği olan bir oyuncu görünümü veriyor...Bu oyuncu bize sanki daha uyar diyorum..Ama yine de sahada görmeden bir şey doğru olmaz...Yalnız sadece bu oyunculara da takılmamak gerekiyoor..İnsan acaba dünyada saadece Yunanistan da mı 10 numara kaldı;bizim şartlarımıza uyacak başka ülkelerin oyuncuları yokmu diye düşünmüyor da değilimm..Mesela yıllar önce trabzonspor Brezilya 2. liginden Aurelio ve Da Silva adlı 2 oyuncuyu,Ankarasor,Wederson'u, Gençler Birliği Kona,Kushe,Moshaeu,,g.antep yine ,ismi duyulmamış Brezilyalı oyuncuları rahalıkla çok ucuz fiyatlara getirmişlerdi..Biz niye sadece Doğu Avrupa ,A Orta Avrupa pazarından oyuncu alıyoruz..Kolombiya,Uruguay,Br ezilya,Şili,Meksika gibi ülkelerden de çok ucuza bonservis sorunu olmayan oyuncular rahalıkla alınabilir..Bu işi Avrupa'da Steau Bükreş,Ajax ,Dinamo Kiev,Shathar Donesk yapıyorsa Sivasspor niye yapamasın..Bence sadece bazı ülkelerde oyuncu aramak,bu pazarlara yönelmek bana inandırıcı gelmiyor..Gidin sorun bakalım JAJA yı Ukrayna Melalurg Donesk takımı kaça almış..Bunun örnekleri çok fazla ..Sivassporda dünyanın her tarafına skotlar gönderip ,belirlenen oyuncuları izleterek bu işi rahatlıkla yapabilir..Bunun son örneği de İstanbul B.Belediye..Bu takım Doka,Holman gibi kaliteli oyuncuları küçük takımlardan çok iyi izleterek çok cüzi fiyatlara almıştır..Sivassporda bu yolu izleyerek kendi bütçesine uygun ,iyi oyuncuları rahatlıkla transfer edebilir...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...