Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Saygı Olmadan Büyüklük Olur Mu?
Alt 27.05.2012, 13:06   #8
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1295 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Saygı Olmadan Büyüklük Olur Mu?

Saygının olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. Takımın kaptanı Erman Hak ettiğim yerde oynamak istiyorum der, Hocamız ise her fırsatta beşiktaş diye konuşur. Bu rahatlık nereden geliyor merak ediyorum. Sayın başkanımız bu konuda neden bir şey yapmıyor bilmiyorum.

Kişiler kurumlardan büyük değildir ve hiç bir zamanda olmayacaktır. Gerekirse küme bile düşelim ancak Rıza Hoca ile yeni sezona devam etmeyerek sözleşmesini fesh edelim, Erman'a da kendine takım bul diye satış listesine koyalım.

Hocamızın beşiktaş'a gitmesine kendi adına çok sevinirim o mevkiyi sonuna kadar hak eden birisi ancak benim çok üzüldüğüm nokta hocanın ağzından duyduğumuz açıklamalar.

Seni çok sevdik be hocam ama bu olmadı...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...