Cevap: Saygı Olmadan Büyüklük Olur Mu?
burada ısrarla hedef haline gelmiş iki kişi var, rıza hoca ve erman.
rıza hoca konusunda bilinmesi gereken çok önemli bir husus var, iddia edildiği gibi sözleşmesinde bjk ye gitmekle ilgili bir madde varmıdır? eğer var ise burada suçlu rıza hoca değil yönetimdir. eğer böyle bir madde yoksa burada ağır eleştirilerde bulunan arkadaşlar sivasspor kazandığında nasıl mutlu olacaksınız???
erman konusu; sözleşmesine böyle bir madde yazdırması tamamen kendi geleceğini düşünmesidir. burada hata maalesef yine yönetimde.ben sivas dışında ve sivastan çok çok geride kalmış gelişmemiş bir şehirde yaşıyorum, sivasa veya daha güzel bir yere gitme fırsatım olsa gereken fedakarlığı gösterebilirim. bu iki hususu anlayabilmek için empati yapmak zorundayız. eğer sivasspor yönetimi uzun vadeli hedefleri var ise yönetime devam etmeli eğer böyle bir hedefi yoksa acilen bırakmalıdır. eğer uzun vadeli hedeflerimiz varsa oturup iyi bir hoca ile uzun vadeli bir anlaşma yapılır, uzun vadeli kontratlı futbolcular ile çalışılır aksi takdirde eneramo, rıza hoca,erman v.s. diğer takım mensupları ile aynı sorunları yaşamaya devam ederiz...