Cevap: Saygı Olmadan Büyüklük Olur Mu?
bu yazıyı kim kaleme almışsa gerçekten yüregine ve kalemine sağlık.tebrik ediyorum bir sivaslı ve sivasspor taraftarı ancak böyle anlatılır.ben uzakta yaşayan bir sivaslıyım.biz birlik be beraberlik duygularımızdan soğudukça seneye küme de düşeriz herhalde.çünkü biz sivasspor olarak süper ligde oynamayı sonuna kadar hak ediyoruz .yıllarca bunun mücadelesini verdik.liğe çıkarsak çok iyi olur dedik ekonomik olarak şehre katkı sağlanır dedik ve doğru da dedik. ama sivas ve sivaslılar olarak yani biz bunu hak etmiyoruz.neden? çünkü üzerimizde bir soğukluk aynı sivasın havası gibi halbu ki soğukta insanlar birbirine daha çok kenetlenir ki birbirlerinin sıcagıyla ısısnmak için.ama biz o duyğuları çoktan kaybetmişiz.ne maçlara ilgi gösteriyoruz ne formalara ilgi gösteriyoruz.her yerde bir sivaslı var diyoruz ama böyle şeylerde bir tane sivaslı göremiyoruz.ne oluyor bize ligden düşsek acaba stadta çocuklar gibi sevinirmiyiz hani kurtulduk sürekli bize baskı yapılıyordu diye taraftar olarak.vallahi ondan bile şüphelenir oldum.biz demekki sivassporu hak etmiyoruz.kıymetini bilmiyoruz.allah kıymeti bilinmeyen bir şeyi alır kıymetini bilene verirmiş.her halde bizden alınacak sivasspor.böyle bir takımın kıymetini bilmiyoruz.bir bursa bir tarbzon gibi olamıyoruz.böyle giderse olamayacagızda galiba.sivas olarak birlik ve beraberliğimizi kaybetmişiz.tamam chelse yi sivasa getiremedik.tamam anderletch i getirdik.o bile çok büyük bir başarı.ama böyle gidersek onları sivasa getirmek şöyle dursun biz daha sivastan bir yere çıkamayacagız korkuyorum.HER ŞEYE RAĞMEN EN BÜYÜK SİVASSPOR.3 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR .SSSPR SSSPR SSSPR SSSPR SSSPR SSSPR
|