Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad'yumma' Gözünü !
Alt 29.05.2012, 00:36   #203
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Stad'yumma' Gözünü !

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardaş eğer yanlış söylüyorsam düzeltelim;ben internette Bakanlık tarafından Stat yapımında kullanılmak üzere 50 Trilyon verileceğine dair bir haber okudum..Bence bu stat yapımında verilecek yardım parası eğer benim okudum haber dpğruysa bu nerdeyse stadın maliyetinin yarsına eşit bir rakam...Stadın maliyeti de 100-110 Trilyon diye bir haber okuduğumu hatırlıyorum..Yani devlet çok cüzi değil ;stat yapımında kullanılmak üzere belediyeye 50 Trilyon yardım yapıyor ;bu da az buz para değil;ne dersin...
Büyükşehir Timsah Arenada o kadar çok şey değiştiki ben burada daha önceki başlıklarda yaptığım açıklamaları bile düzelterek yaptım.Her gün farklı bir söylem farklı bir projeyle karşılaştık..Sizin söylediğiniz de doğrudur..Biliyorsunuz Türkiyede 8 kente stad yapılıyor ve her kent için devlet ödenek ayırdı..Bursanında bu konuda ödenek hakkı var doğal olarak tabi..Ama mevcut önerilen (tokinin projesi)Bursa camiası yeterli görmeyip beğenmedikleri için Büyükşehir Belediyesi olaya el atarak '' biz bunu kendimiz yaparız'' tavrı ile yeni proje arayışına girdiler ihaleler yapıldı inşaat başladı (dün yanından geçtim hakikatten harika)..Şimdi belediye devletten 50 milyonu istiyor..Ama stadın gelirlerinin 49 yıl tamamiyle belediyeye ait olması bir yerde bu ödeneğe engel koyuyor..Benim bildiğim bu bahsedilen para devletten alınmadı ..Alınsada çok ufak bir kısmı ödendi..Tabiki duyumlarla hareket ediyoruz.Bursada genel anlamda bilinen olay budur..Ama yinede her zamanki tam anlamıyla vakıf olamadığım konularda iddia etmem...