Alıntı:
Mustafa58Ağa Nickli Üyeden Alıntı
sivasspor kaleci işini kökten çözmeli bu sene hakem ve kaleci sorunu olmasa şampiyon olabilirdik galatasarayda kaleden çekiyordu muslerayı ve taffareali(antrenör olarak) aldı işi çözdü.bizim bunlara gücümüz yetmeyebilir. bence euro 12'de oynayan bir kaleci alalım.
|
Sayın arkadaşım, ben iki senedir..KALECİ..KALECİ..KALEC İ... diye feryat ediyorum.ilk defa bir aynı fikirde olan yiğido gördüm.
Euro 12 de oynayan kaleci alamayız bu bence imkansız ama hakikaten kaleci olan bir kaleci alabiliriz ama Rıza Çalımbay yine kaleci sorununa değinmiyor ve kaleci almaya niyeti yok görülüyor.Yonetim ise sesini çıkarmıyor. Allah bilir yine Beşiktaş'ın attığı bir kaleci alıp onu Beşiktaş için yetiştirme planları yapıyor?
İyi kaleci almazsak küme düşeriz.Bunu herkes bilsin...
Enaramo'ya gelince afrikalı olup Tunus'ta iki kuruşa oynayıp gelen biri Sivas'ı nı beğenmiyor:sivasspor'dan aldığı 1 milyon euro yu mu beğenmiyor???? Bu adamın artık Sivasspor2da oynamasını isteyenlere şaşıyorum.Sivasspor bu adamlara mı kaldı?? Rıza Çalımbay
Beşiktaş diye tutturur.Erman hak ettiği takıma gidecekmiş Enaramo servet ister bizde bunları takımda tutarız.......Üzülmemek elde değil...