Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bu konu kapansın artık..!
Alt 06.06.2012, 23:13   #42
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bu konu kapansın artık..!

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merak etme abi, Papatyada dal kalmadı... Bu iş bitti... Rıza Hoca Sivasla bir yıl daha devam ediyor...
Bağışlayın beni ama devam kararını okuduktan sonra insanın '' oh ne ala memleket '' diyesi geliyor..Olay Rıza Hocanın başarılı veya başarısızlığı değil.Bunu hepimiz biliyoruz.Ama her ne olursa olsun bir takımdan bir takıma transferinde bir adabı usulü vardır.Benim anlamadığım Rıza dünkü cocuk değil ki neden basına böyle demeçler veriyorsun.Ne görüşme yapılacaksa kimsenin haberi olmasın..Eğer sen başında bulunduğun takımdayken böyle demeçler veriyorsan bu düpedüz Sivassporu ayaklar altına almaktan başka bir şey değildir..Rıza Hoca sahip olduğu profosyonlliği bile bu davranışıyla kaybetmiştir..Ben Mecnun Başkanı sizler kadar tanımam.Burada takip ettiğim kadarıyla mert dürüst bir insan..Ama başta Mecnun başkan ve ekibi takımın hocasının bu şekilde hareketlerine demeçlerine izin veriyorsa o zaman bence yönetimde de çok ciddi sıkıntılar vardır...Unutulmasın sizin adınıza söylüyorum bu kelamı ''Hiç kimse Sivassporun üstünde değildir ve hiç kimse Sivassporu bu şekilde aşağılamaya hakkı yoktur(Rıza Hocayı kasden)