Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas stadyumu ihaleye çıkıyor
Alt 13.06.2012, 21:06   #115
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivas stadyumu ihaleye çıkıyor

Alıntı:
serkankeskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar yeni yapılan statlar her zaman daha fazla taraftar çeker.mesela g.saray ve f.bahçe 20 bin kişilik eski statlarını her maç dolduramazken yeni yapılan 50 bin kişilik beş yıldızlı ve konforlu statlarını hemen hemen her maç dolduruyorlar.bir örnekte juventus,adamlar 70 bin kişilik della alpi stadında 15 bin kişiye oynarken stat dolmuyor diye 25 bin kişilik başka bir stada geçtiler.bu stadıda tam dolduramayınca çareyi 40 bin kişilik konforlu bir stat yapmakta buldular,şimdi her maçı dolu statta oynuyorlar.ayrıca büyük statyumu avrupa şampiyonası için değil sivasspor için istemeliyiz.uluslararası bir maç sivas a verilmese bile 33 bin kişilik stat bize anca yeter zaten.
Kesinlikle haklısınız..Ben her gün Bursadaki yapılan Timsah Arenanın önünden geçiyorum..Muhteşem bir heybete sahip..Daha yapım aşamasında olsa bile insanın bu haldeyken bile giresi geliyor...Maçlara çok seyrek gelen veya hiç gelmeyen arkadaşlarım doslarım abilerim stadın bitmesini sabırsızlıkla beklediklerini ''ailece kombine'' alacaklarını söyleyenler bile var..Buda demektirki yeni stad yeni vizyondur ...Sivasa muhteşem bir stadyumun yapılması haline ben ikilem içersinde kalan kardeşlerimin maçlara gitmeyen kardeşlerimin severek gideceklerini takımlarını destekleyeceklerini ve hatta yeni bir tribün oluşumunun bile hayata gteçeceğine inanıyorum...