Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Bu gün ulusal basında bir haber okudum...Özetlemeye çalışacağım Yurdumuzdaki illeri 6 gruba ayırıp bir tablo oluşturulmuş..1. bölgede İstanbul Ankara İzmir Bursa Eskişehir Antalya sınırlandırılıp ayrılacak bütçenin yarısına yakınını bu illere bölmüşler..Bursadan başka beni ilgilendirdiği için Sivasada baktım 4 bölgede yanındada 20 tane il yazılmış...ve ona göre ufak bütçeler ayrılmış..Bunu niye söylüyorum...Mevcut hükümet Anadoluda bir çok ile yatırımlar yapmazken 1 bölgeyi (bir kaç il)ihya etti..Bursanın çehresini değiştirdiler ve hala akmaya devam ediyor...Geçenlerde bilişim adı altında devletten 44 milyon TL bütçe aktarılmış..Teleferiği şehrin göbeğine indirecekler onunla uğraşıyorlar...Politika yapmıyorum ama ben bile benim şehrime bu kadar yatırım yapılırken Anadolunun hiçe sayılarak ellerinin tersiyle itmelerini kaldıramıyorum...Türkiye liginde ligi sallamış Sivasspora bile 25 000 kapasiteyi uygun göreceğine verme basit ödenekleri Anadoluya aktar...Bu o kadar açık ve yapılması o kadar kolay ki 7 yaşındaki bir çocuk bile görebilir...Çok büyük adaletsizlik var....Konuyla alakalı değilmiş gibi görünüyor ama söylediklerimin konuyla epey bir alakası var sanırım...
|
Senin bu yazdıklarının aynısını alıp bizim milletvekillerine kapak niyetine gönderecem migroarmis