Konu: İHALE TAMAM
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İHALE TAMAM
Alt 24.06.2012, 23:18   #77
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1466 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: İHALE TAMAM

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İşin ilginç yanı var..Çünkü ben bu siteye 2008 den beri üyeyim;o yıldan itibaren sivasspor.com da yeni statyum konusunda sayısız mesaj yayınlandı...Yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler...Birçok arkadaş yeni ve modern bir stat yapılması için güzel fikirler öne sürdüler;başka sitelerden alıntılar yapıldı..Bunlar da yetmedi;2-3 tane de Manifasto yayınlanarak kamuoyunun dikkati çekilmeye çalışıldı; o da yemedi Sayın Başbakan'a 35.000 stat için imza kampanyası bile düzenlendi....Stadıma dokunma mesajları yayınlandı...Bunların hepsi 2008-2011 arasında devamlı tekrarlandı..Ama olmadı..Büyük bir mucize olmazsa 25.000 kişilik Akıllı Stat temeli 2-3 ay içinde atılacak..Benim merak ettiğim Sivasspor.COM da bütün bu Yeni Stat için Manifastolar yayınlanıp imza kampnayaları yapılırken bi rden bire son 3-4 ayda türeyen bazı arkadaşların o günlerde nerelerde olduğu;o yıllarda neden hiç ortada görünmediği.....Bu mesele son 1-2 aylık mesele değilki...Ben kendim adına VİCDANEN RAHATIM;Çünkü bu konuda son 5 yılda sayısız mesaj yazıp genç arkadaşlarımın ve tecrübeli yiğidoların yeni statyumla ilgili hafızalarını hep taze tutmaya çalıştım...Birilerinin kalkıp da parsayı toplamaya çalışmaları ne demek oluyor;bu konudaki taktiri de tüm yiğidolara bırakıyorum...
Neler yapılmadıki...

En çok neye üzülüyorum. Canım o arazi yok olacak stadyumun maliyetinin en az 3 misline ranta kurban gidecek en çok ona üzülüyorum. Orayada bari ekolojik bir Alışveriş Merkezi kurarlarda canım esnafımın elektriği suyu bedavaya gelir. Oraya güzel aqua parklar yapılırda çocuklarımız yarı fiyata serinler vs. Bakalım kimler parçalayacak o keskin dişleri ile canım yeri.. En çok onu merak ediyorum...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...