27.06.2012, 07:47
|
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Siz bir anlam verebiliyor musunuz?
Alıntı:
eneskeskin Nickli Üyeden Alıntı
sivasspor süper ligdeyse bunun en önemli sebebi Mecnun Odyakmaz ve İsmail Kartal'dır...
|
değerli kardeşim kimseyle polemik yapmak istemem neticede hepimiz sivasspor için fikirlerimizi tartışıyoruz mecnun otyakmazada ismail kartalada sevgim saygım sonsuz onlar sivasspor tarihine geçmiş insanlardır kaçyıldır sivassporu takip edersin bilemem ben 35 yıldır sivasspor taraftarıyım eğer derine inersek bu takım üzerinde çok emeği olan hoca ve başkanlar vardır hüseyin yıldırım gibi murat özgen gibi timuçin çuğ gibi osman seçilmiş gibi ismail kartal ve mecnun otyakmaz hazır takımın başına gelmişlerdir nitekim ismail kartal sivasdan sonra hiç bir takımı şampiyon yapamamış gittiği hertakımdan adeta kovulmuştur bülent uygun dönemindeki sivassporla şimdiki sivasspor arasındaki farkı görmek lazım 3 yıldır korku tünelinden geçiyoruz eğer sivasspor kesin düştü denilirken mucizevi şekilde nasıl kaldığını 2 3 takviyeyle nasıl 2 yıl şampiyonluğa oynadığımızı görmek bilmek istemiyorsanız o sizin ve sizin gibi düşünenlerin sorunudur belki sivassporun düşüş trendine girmesinin sebebide bülent uygundur fakat böyle düşman olarak görülmesi yaptıklarını görmemek görmek istememek nankörlüktür buda benim yapıma terstir bülent uygunu sivaspor parlatmıştır bunuda söyledim kalın sağlıcakla
|
|
|