Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: ''Neden Ceza Aldım Çok Merak Ediyorum''
Alt 08.07.2012, 13:22   #30
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: ''Neden Ceza Aldım Çok Merak Ediyorum''

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu sitenin ahlak bekçisi sensin zaten,olumlu yorum kriterlerini sen belirliyon....Sen olumlu yorumuma rastlamadınsa,ben olumsuz biriyimdir..

Trabzonspor sitesine de çok girdim..Hatta orda bir ara "Metal Gear" niki baya tanınmıştı..Çünkü üyenin biri o sitede şöyle yazmıştı..
"Şu sivasspor.comdaki metal gear nikli üye tam bir TS düşmanı ha"...

Bağımsız mahkemelerin verdiği karar bile inanmadıktan sonra ben sana neyi anlatmaya çalışayım ki..
tamam kardeşim biz şikeciyiz, biz çok kötü bir klübüz, bizm takımımızın yaptığı hiç doğru birşey yok, biz aslında süper ligi bile haketmiyoruz, transfer yapamıyoruz!!!!! oldu mu hoşuna gitti mi senin istediğin bu şekilde yorumlar yapılması demi. yav kardeşim Allah aşkına bu takımın yaptığı hiç mi doğru birşey yok sence ya. hep bardağın boş tarafına bakıyorsun sen ve bir kaçınız. bunu artık bir alışkanlık yapmışsınız. şimdi atıyorum biri bir konu açsa es-es yerine avrupaya biz gitmeliyiz dese mesela.sizin yapacağınız yorumu tahmin edebiliyorum. '' biz şiekeciyiz bizi almaları doğru olmaz. zaten gitsekte bişey yapayız takımımız çok kalitesiz'' aynen buna benzer bir yorum yaparasınız artık tahmin edebiliyorum
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...