Cevap: ''Neden Ceza Aldım Çok Merak Ediyorum''
Her ne olursa olsun kendi şehrinde yabancı bir kulup için üstelik şampiyonluğununda senin gözünde önemi yokken stad teslim edilmez edilemez...Bunun adı menfaat değildir..Ben Mecnun başkana şikeci diyemem görmedim etmedim ama şu ''menfaat'' içerikli konuşma bir başkanın ağzından çıkamaz...Bunu basın sözcün söylesin iadri yöneticilerin söylesin yerel basının söylesin ama oşehrinin takımının başkanı bu şekilde beyanat veremez...Koca Sivas tribünleri sarı laciverte boyanacak bilme kaç bin kişi karşılayacak Sivas şehrinde tribünlerinde fb sesleri yankılanacak ve buna menfaat diyeceksin...Tekrar söylüyorum ben sayın başkana olumsuz bir atıfta bulunmuyorum herhangi bir şeylede suçlamaıyorum ama bunun adı menfaat değildir...Bizim başkan böyle bir şey yapacak yemin ediyorum 1 gün tutmazlar...Bursada bırakın tribünleri b. jimnastik kulubüne izin çıkmışken şehre bile sokmadılar..Bu sadece Bursada değil Eskişehirdede böyle...Uzun lafın kısası tribün menfaat uğruna(gelir elde etmek için) satılmaz...Bu kadar net bu ...