Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - AS Monaco
Alt 20.07.2012, 15:56   #86
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivasspor - AS Monaco

Alıntı:
münihli_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senden bunu duymak ayri bir gurur, mutluluk Sagol kardesim sen ben farketmez yeterki Sivassporu unutmayalim unutturmayalim senin benim gibi gencler lazim Sivasspor askini herkese yayacak herkese asilayacak. Insallah seneyede senin o tarafa gelirler ben elime firsat gectikce en iyi sekilde degerlendirmeye calisiyorum seninde marifetlerini görmek isterim
Önemli olan tabiki Sivassporumuzun iyi Hazirlik Dönemi gecirmesi , yoksa ben Osternferien'de Avusturya 'da geldim Akrabalarim'in yanina Bludenz'e. Bayern bölgesine de geldim Kempten 'e yakin bir yerde Kur yapmistim. Ama Sivasspor yokdu Nisan aylarinda. Yaz Tatili'de bugün basladi, malum dün Okul'um vardi gelmem imkansizdi!

Ama bende elimden geldigi kadar Sivassporum'un yanida olmaya calisiyorum.
Mesela Sivassporumuz Uefa Avrupa Sampiyonuna katilabilseydi ne güzel olurdu insallah cok güzel bir Sezon geciririz!
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...