Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı
cok güzel yazmışsın birader helal olsun bursa sivas macında kadıköyde bursa taraftarı sahaya meşaleler yaktı attı oyun durdu kımse bırsey demedı adamlar rahat rahat macını izledi bizim taraftan bır cocuk 58. dakikada mesale yaktı polisler aldı götürdü sahıpsız taraftarız kımse sahıp cıkmıyor ben bu sezon ınsallah macları sivasta izleyeceğim taraftarı ateşlemek için davul almayı düşünüyordum içeri aLMAYACAKLARSA DAVULU NE YAPIYIM düğünlerde çalacak değilim ya en iyisi statta yetkililerle görüşmek alacaklarsa bende alırım almayacaklarsa evde sıcak tv basında ızlemek daha mantıklı gelıyor
|
Şimdi davul konusunda YANLIŞ BİLGİ vermiş olmayayım.. Bir seferinde İzmir'den taa Sivas'a maça gittiğimde benim götürdüğüm pankartı, yanımda ki gençlerinde davulunu almamışlardı.
Ama ondan sonra hemen hemen çoğu maçta davul sokabilen taraftar grupları gördüm. O konuda kati konuşmayayım. Bir sor istersen Sivas'takilere.
Ama maalesef diğer konularda taraftarımız çok masum, çok sessiz, çok efendi ve çok yalnız!..
.